Reset je Hormonen Methode

DUIK IN MIJN BIBLIOTHEEK VOL LESSEN OVER DE WERKING VAN HET LICHAAM VAN DE VROUW. OOK VIND JE ER WEEKMENU’S, SPORTSCHEMA’S EN KANT-EN-KLARE BOODSCHAPPENLIJSTJES.

START 25 JANUARI

De Reset je Hormonen Methode

IN 10 STAPPEN NAAR EEN HORMONALE BALANS

Futloos, prikkelbaar en een gebrek aan energie; tel daar een druk (gezins)leven en een stressvolle baan bij op en je merkt dat je al een tijdje niet lekker in je vel zit. Wanneer je de 30 passeert, gaat je lichaam veranderen en je werkt langzaam toe naar de overgang. Wellicht zit je al in de overgang en ervaar je meerdere ongemakken. Ook kun je andere klachten ervaren zoals stemmingswisselingen, niet kunnen afvallen, vermoeidheid, endometriose  of PCOS.

Veel vrouwen ervaren een hormonale disbalans, dat betekent dat je hormonen uit balans zijn. Dit kan klachten geven als:

weinig energie;

moeite met afvallen;

stemmingswisselingen;
regelmatig hoofdpijnklachten of migraine;
rugpijn;

vermoeidheid;

minder zin in seks;
depressiviteit;
prikkelbaarheid;
slaapproblemen;
moeilijkheden om zwanger te raken.

Door bewustwording van wat je hormonen doen én hoe jij dat kan beïnvloeden, hoeft dat niet zo te zijn! Met de reset je hormonen methode gaan we zorgen dat jij weer lekker in je vel komt!

Geaccrediteerd met 7,5 EC punten.

Zijn jouw hormonen uit balans?

ERVAAR JIJ DEZE ONGEMAKKEN?

Meerdere dagen per maand jezelf en de mensen om je heen enorm in de weg zit.

Een afwijkende menstruatie, endometriose, PCOS, stemmingswisselingen of overgangsklachten.

Een weegschaal hebt die cijfers laat zien die je mateloos irriteren.
Hoofdpijn, of misschien wel migraine ervaart.
Een wattig gevoel in je hoofd hebt.

Niet lekker in je vel zitten en veel moe zijn.

Een opgeblazen gevoel hebt dat ervoor zorgt dat je moeilijk naar het toilet kan.
Ruzie maakt met iedereen om je heen en jij jezelf niet herkent, oftewel heksengedrag vertoont.
Snel even iets zoets eet om het dagelijks vol te houden.
Snaaibuien ervaart.
Geen zin in seks hebt.

Moeilijkheden ervaart om zwanger te worden.

Hoe reageer je lichaam als je hormonen uit balans zijn?

JE LICHAAM DOET ALLES OM TE OVERLEVEN

Ons lichaam is geniaal. Het zal er alles aan doen om ons te laten overleven, ook als je hormonen uit balans zijn. Je lichaam doet er alles aan om jou door te laten gaan, ook al moet het daarvoor bepaalde functies opofferen. Daardoor krijg je hoofdpijn, migraine, rugpijn, vermoeidheid, minder zin in seks, stemmingswisselingen, depressiviteit, prikkelbaarheid en slaapproblemen.

De meeste vrouwen die bij mij hulp zoeken, hebben de oplossing daarvoor gezocht in chocolade, koffie en energiedrankjes. Alles om maar door te kunnen gaan. Daar helpen we ons lijf niet mee, maar brengen we het alleen maar verder af van waar we naartoe willen. Langzaam komt er een burn-out of bijnieruitputting in zicht. En ook dat gewicht raak je maar niet kwijt. Je lichaam houdt het vast om te kunnen overleven.

“Ik heb afgelopen zomer meegedaan met het Reset je Hormonen programma en het gaat nog steeds goed! Ik zit beter in mijn vel en het streven om ongeveer 10 kilo af te vallen (die waren er door de overgang bij gekomen) is gelukt!”

– IRMA MEIJER

Geen energie, niet meer afvallen, stemmingswisselingen, of in de overgang?

ZELFS EEN CHRONISCHE ZIEKTE KRIJGEN WE STEEDS EERDER

Als je hormonen uit balans zijn kunnen er verschillende dingen gebeuren in je lichaam. Zo kun je last krijgen van stemmingswisselingen of ongemakken tijdens de overgang ervaren. Wist je dat de gemiddelde leeftijd waarop wij vrouwen een chronische ziekte krijgen al op 42 jarige leeftijd is? En dat dit 30 jaar geleden pas op 53 jarige leeftijd was?

Veel vrouwen hebben moeite om zwanger te raken of hebben een onregelmatige cyclus. Er zijn heel wat vrouwen met PCOS (Polycysteus Ovarium Syndroom). Ook dit heeft alles met hormonen te maken.

8,2 miljoen mensen met een chronische ziekte

Op 1 januari 2014 hadden 8,2 miljoen mensen in Nederland één of meerdere chronische ziekten: een hoog cholesterol, diabetes, hoge bloeddruk etc. Dit komt overeen met de helft van de Nederlandse bevolking. Een ‘chronische ziekte’ is hier gedefinieerd als een ziekte waarbij over het algemeen geen uitzicht is op volledig herstel. De verwachting is dat in 2040 62% van de volwassen overgewicht heeft.

Je hoeft niet met deze ongemakken en klachten te blijven rondlopen. In de reset je hormonen methode gaan we samen zorgen dat jouw hormonen weer in balans komen en je weer lekker in je vel gaat zitten.

“Vandaag een check-up gehad bij de diëtiste i.v.m. mijn diabetes. Ik ben nu 9 weken met het Reset je Hormonen programma bezig en… ik ben 12 kilo lichter! BMI 25,7. Geen opvliegers meer, geen buikkrampen meer en geen sprintjes naar het toilet meer. Ik ben van mijn diabetes medicatie af en heb een stabiele bloedsuikerspiegel! Ik ben zo blij! Nog 1 week een nieuw menu en dan begin ik gewoon weer opnieuw.”

– NICOLIEN ZAEYEN

Je lichaam kan ook vóór je werken

DIT IS WAT JE EIGENLIJK WILT

Meer energie.
Meer rust in je lijf en je leven.
Je ideale gewicht.
Lekker in je vel.
Geen hoofdpijn of migraine meer.
Een leuke vrouw en/of moeder zijn.
Hormonale schommelingen zijn verleden tijd.
Geen stemmingswisselingen meer.

Nooit meer op dieet

DE RESET JE HORMONEN METHODE

Reset je hormonen in 10 stappen met de Reset je Hormonen methode. Met behulp van de 10 stappen leer je binnen 10 weken hoe en waarom je nooit meer op dieet hoeft. Het is geen ‘quick fix’ methode. Het is een andere levensstijl die bijdraagt aan het verbeteren van jouw hormonale balans.

De pijlers van dit programma
Al meer dan 200 vrouwen gingen je voor, waaronder:

“Na een wake-up call wat betreft mijn gezondheid ben ik op zoek gegaan naar een programma op het gebied van anders eten. Ik kwam uit bij Reset Je Hormonen. Voor mij is dat een mooie 10-weekse reis geweest. Ik combineerde het met een uitgebreide bloedtest en een aantal coach-calls. Net even de stok achter de deur die ik nodig had. En nu? Mijn hele voedingspatroon omgegooid. Suiker-, lactose- en glutenvrij. Ik voel me happy, ik ben wat kilootjes kwijt en ik word niet meer moe wakker. Kortom: voor mij een nieuwe start.”

– ELS BOUTER

IK GELOOF DAT WE OUD KUNNEN WORDEN ZONDER MEDICIJNEN.
VOEDING IS ONS MEDICIJN.

Wie is Francisca van den Berg?

HORMOON- EN GEWICHTSEXPERT

Mijn naam is Francisca van den Berg, hormoon- en gewichtsexpert en 41 jaar jong. Het is mijn missie om vrouwen zoals jij (en mijzelf) te helpen, omdat ik precies weet hoe jij je voelt. Zelf had ik meer dan 20 kilo overgewicht, veel last van stemmingswisselingen, geen energie en zat niet lekker in mijn vel. Ik zat tegen een burn-out aan. Mijn rust vond ik in alcohol en eten. Ik kwam er achter dat dit geluk van korte duur was en dat ik mezelf niet kon helpen met deze levensstijl.

Door hulp te zoeken leerde ik weer om goed voor mijn lichaam te zorgen. In de periode die volgde, ben ik omgeschoold en ben ik gespecialiseerd als: hormoontherapeut, hormoonfactortrainer, orthomoleculair darmtherapeut en voedingscoach.

Inmiddels heb ik al meer dan 500 vrouwen in heel Nederland mogen helpen om hun ideale gewicht én hormonale balans weer terug te vinden. En heb ik mijn eigen unieke methode ontwikkeld “De Reset je Hormonen Methode”.

“Reset je Hormonen is een geweldig programma. Het is makkelijk te volgen en je ervaart binnen een paar weken al verbeteringen en vooruitgang! Ben heel blij met Francisca en op welke positieve en professionele wijze zij je leert de veranderingen door te voeren.”

– CILIA

In 10 stappen leer je

HET RESULTAAT

Hoe je van een suikerverbranding in een vetverbranding komt, waardoor je veel meer energie en rust krijgt.

Welke vitamines, mineralen en misschien zelfs wel welke hormonen je kunnen ondersteunen, zodat je hormonen veel sneller in balans zijn.

Welke eenvoudige aanpassingen nu een grote hormonale verandering teweeg gaan brengen.
Wat de grootste hormoon verstorende keuzes zijn en hoe je die direct verandert.
In welke week je het beste welke dingen, acties en ontspanningen toe kan passen.

Jouw hormonale cyclus begrijpen of je nu 30 jaar, 45 jaar of 55 jaar bent.

Waarom je nooit meer op dieet hoeft.

Doe mee met De Reset je Hormonen Methode

START 25 JANUARI 2021

Kun je niet wachten tot 25 januari? Klik dan hier en start direct.

Het Reset je Hormonen programma is uit te breiden met een EMB bloedtest. Als je dit aanschaft in combinatie met het Reset je hormonen programma ontvang je op de test een korting van 50 euro en betaal je daar dus 147 euro in plaats van 197 euro voor. Op het moment dat je hebt gekozen welke variant van het programma je wilt volgen, kun je bij het uitchecken de optie EMB bloedtest aanvinken en tegelijkertijd bestellen.

Werkwijze

HOE ZIEN DIE 10 WEKEN ERUIT?

Reset je Hormonen is een 10-weeks online programma dat is opgebouwd uit zowel werkboeken als video’s. Je ontvangt iedere week een e-mail met de informatie voor de nieuwe week. In de les vind je dan een weekmenu, sportschema en een kant-en-klare boodschappenlijst, zodat je je tijdig kunt voorbereiden en alle benodigde boodschappen in huis kunt halen.

Je krijgt toegang tot een besloten Facebookgroep met de andere deelnemers, waar je ervaringen kunt delen en waar we er voor elkaar zullen zijn. Hier vinden ook de online coach calls plaats.

Je houdt levenslang toegang tot de werkboeken, video’s en de besloten Facebookgroep zal ook actief blijven na die 10 weken.

Week 1

HOE WERKEN ONZE HORMONEN IN BASISBEGINSEL?

Week 2

HERKEN JE KLACHTEN EN LEER WELKE HORMONEN BIJ JOU UIT BALANS ZIJN?

Week 3

HORMONEN UITGELICHT EN HOE ZE SAMEN WERKEN

Week 4

LEER JE HORMONEN TE VOEDEN

Week 5

DETOXEN VOOR LICHAAM EN GEEST

Week 6

JE CYCLUS

Week 7

MINDSET

Week 8

VOEDING VOOR ONS BREIN VOOR MEER ENERGIE EN FOCUS

Week 9

HOE GA JIJ WEER PLEZIER KRIJGEN MET JE HORMONEN?

Week 10

JE HORMONEN ZIJN IN BALANS EN NU?

Dus, zijn jouw hormonen uit balans?

JE HORMONEN ZIJN UIT BALANS ALS JIJ JE HERKENT IN HET VOLGENDE

Heb jij geen energie?
Heb je stemmingswisselingen?
Heb je geen zin in seks?
Kom je alleen maar aan in gewicht en heb je moeite met afvallen?
Ervaar je overgangsklachten?
Heb je last van een opgeblazen gevoel?
Sta je in de ochtend moe op?

Meest gestelde vragen

WAT WIL JE NOG WETEN?

Voor wie is het programma geschikt?

De Reset je hormonen methode is geschikt voor vrouwen die af willen van hun hormonale klachten en meer energie willen ervaren. Het is geschikt voor vrouwen vanaf 30 jaar of jonger als je al hormonele klachten ervaart. Of je nu zwanger wilt worden of in de overgang zit, voor beide type vrouwen is dit programma geschikt.

Het is niet geschikt voor?
Vrouwen die geen klachten hebben, al uit de overgang zijn en niet willen veranderen.
Door wie word ik gecoacht?

Op dit moment verzorg ik zelf de coaching in de besloten facebook groep. De VIP coaching wordt verzorgd door de door mij opgeleide en gecertificeerde coaches.

Wat houden coachcalls in?

In de besloten Facebook groep ben ik er voor jou. Minimaal 1x per week ben ik daar live. De overige dagen beantwoord ik daar al jouw vragen die je stelt. (behalve in augustus in verband met vakantie)

Waarom een 10 weken programma?

Met de reset je hormonen methode heb ik al meer dan 500 vrouwen met succes mogen begeleiden. Het is een bewezen, door mij ontworpen, programma dat werkt speciaal voor vrouwen. In 10 weken gaan we je lichaam opnieuw programmeren en resetten en voel en merk jij de verandering.

Geef je garantie?
Ja ik geef garantie, omdat ik weet dat het programma werkt. Volg jij mijn adviezen op en je hebt geen resultaat? Dan ontvang jij je geld terug.
Is het makkelijk te volgen?

Leer je lichaam begrijpen in Jip en Janneke taal. Ik ga jou in 10 weken leren hoe jouw lichaam werkt en hoe jij je klachten kunt laten afnemen door je levensstijl aan te passen. Makkelijk en simpel. Ik ben er voor jou om al je vragen te beantwoorden. Ik kijk met je mee.

Zijn de recepten niet te ingewikkeld?

Gemakkelijk en snel koken dat past bij mij. Ik ben geen keukenprinses en ik hou van simpel en makkelijk. Zo zijn de recepten die je deze 10 weken krijgt dus ook. Prima in te passen in een gezin.

Ik wil liever exclusieve 1 op 1 coaching bij jou. Kan dat?

Exclusieve 1 op 1 coaching van mij persoonlijk is helaas niet meer mogelijk. De coaching van de VIP programma’s wordt gedaan door de door mij opgeleide en gecertificeerde coaches waar ik nauw mee samen werk en waarbij je in goede handen bent.

EMB test waar kan ik meer info vinden?

Meer lezen kan op de site https://franciscavandenberg.nl/ebm-test/

Waar bestaat het VIP programma uit?

Het VIP programma is een op maat gemaakt programma speciaal voor jou, dus de coach maakt samen met jou een persoonlijk afgestemd plan, en daarnaast volg je de 10 weekse online een perfecte combi waar persoonlijke aandacht voorop staat.

Het programma kan dus aangepast worden aan de behoefte van jou zodat er voor jou het beste resultaat wordt behaald.

“Die 10 weken zijn voorbijgevlogen! Zo blij dat ik dit programma, én de vele lekkere recepten, heb leren kennen. Ik heb net nog eens de hormonen checklist erbij genomen. De scores zijn overal gezakt, de ene wat meer dan de andere. Ik ben nu ongeveer 4 kg kwijt en voel me meestal energiek en meer gefocust. Ik blijf dus doorgaan!”

– HEIDI VERCAMMEN

We starten over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)